Monday, 25 June 2012

special of me :)



* asik story pasal org laen je , now aqu nk story pasal aqu .byk bnda yg aqu tksuke sbnrnye , 
CUMA ORG YG DH LME KENAL AQU JE YG THU :)
* means membe skolah aqu dulu n fmly :)

  • aqu tak suka bunga :'( sbb aqu trauma dgn mkwee , dr dulu sebok ngn bunge , so aqu berazam tk nk jd mcm dy , kahkah :p
  • dulu aqu taksuka teddy bear weh , tp now dh suke , rase geram pulakk :p
  • tergila-gila kn MYVI SE :'( lawa kot :p
  • kuat merajuk *tp selalu nya , aqu merajuk , n mintak dipujuk , tp org tuh pulak yg merajuk , haha :p
  • banyak masalahh , *jgn tnye ap msalah nye , *TAK SMUA MASALAH PERLU DIKONGSIKAN DGN ORG LEN KAN :)
  • tidak cukup kseh syg dr seorg lelaki yg mmpunyai gelaran seorang BAPA :')
  • aqu ade 3 adek beradek , abang , kakak , n me :)
  • aqu tksuke DITIPU ! if aqu ditipu , maybe aqu bleh maafkan dy , tp jgn harap aqu nk trima org tu dlm hidup aqu :')
  • benci ORG YG PANDAI BERCAKAP JE, TP TKTAW NAK BUAT ! grr grr
* byk lagi sbnarnye , tp tak semua benda kite boleh brkongsi dgn org laen kan :)
terima kaseh sbb bace blog aqu , haha :p 












thankyou menghabeskan masa korg bace blog saya :D

Sunday, 24 June 2012

kekasih hati saya :')


*sayang , you always in my heart ,
even byk bnda yg dh trjadi dlm hbgn kita , i still loving you forever :')
*you are mine melainkan sy tiade di dlm dunia ini lg :')


thankyou menghabeskan masa korg bace blog saya :D

Saturday, 23 June 2012

budak tak reti bank in duit :p

oke , now aqu nak cerite tntg kawan aqu sorg nie .aqu pon bru kenal dy , name dy rahim . muda setahun dr aqu . dia nie bru putus cintan , selalu citer pasal ex dy kt aqu , tp aqu tktaw mane dy pergi , haha bz dgn exam kot :p dy nie stdy kt perak , kolej mende tah :p satu hari dy mnta tolong dr aqu , *aqu kan baik , so aqu tlg lah , haha .aqu ingt dy na mnta tlg ap , rupenye soh tlg topupkan rm20 sbb na bayar BIS dy , hampeh :p kalut jugak budak niee , takleh hidup kot kalo tak hidupkan BIS :p katenye bosan , alasann tuu , sebok na onl , cri gf baru , kan kan ? haha :D *masalahnye aqu tak kluar , acano nak tlg , then aqu teringat sorg mmbe aqu yg jual topup , so aqu mnta tlg dy . mmbe aqu kte boleh jee , tp bayarlah , haha *mmg lah bayar gilee :p then aqu bgthu rahim yg mmbe aqu tlg topupkan. then dy kte macam mne nak byar nanti , gnti ngn topup balek boleh ? hahah :p the prob is mmbe aqu na duit , bknnye ganti dgn topup , hee then aqu soh la rahim bank in jee , then dy boleh ckp mcm nie "MCM MNE NAK BANK IN , I TAKDE BUKU BANK DOH" haha lebih kurg mcm nie lah ayat dy *k ble aqu dpt text dr dy mcm tu , rase nak gelak guling2 je , kahkah :D nak thu knp aqu gelak ? korg msti thu kan ? YELAH MNE ADE ORG BANK IN DUIT GNA BUKU BANK , KAHKAH " dr situ aqu asikk menganjeng dy jee , haha :D sory rahimm :p

* nie lah budak yg ta reti bank in , kahkah *gurau je babe :D


thankyou menghabeskan masa korg bace blog saya :D

Thursday, 21 June 2012

bila bosan inilah kerja saya :)

oke korg msti tkthu kan ap aqu buad bile boringg , haha
FIRST : aqu akan photoshoot sesorang kt rumah , kahkah , oke , nie hasilnye :p





*burukk je , taksuke jgn stalker :p


f : aqu akan buad style tudung bawal dgn bermacam cara , kahkah , inilah hasilnye :p


*ha hamek kaw , nak tutorial ? nanti i buad k , ahaks *sory tkdo maso k :p


THIRD : aqu akan chat dgn SIMSIMI :p
*haha nampak tak dy ckp aqu budak cute ? :pp best kot borak dgn dy , borak dgn dy lg oke drpd cakap dgn org sbb ckp dgn org spt ckp dgn spender basahh -..-




thankyou menghabeskan masa korg bace blog saya :D

never ended , iloveyou frens :)

harituhhh saye jpee geng saye mse skul dulu , ap group dy , F7 , ahaha , kaw adoo ? :p actlly na jpe semua , tp mereka sembang lbih , haha *mane ade lahh , mase tu driver kitee sikecik comel , ahha , dy siap bawak bodyguard dy lg , tkot kitorg buli dy leteww :p *taklah tu adek dy :p dlm kereta ade 5 org :) k kang sumbat bebanyak , mira takut tayar kreta dy tercabut , haha *mane ade tipu jee :p then ktorg round2 pd , niat di hati nk g karoke box dkt town tuh , tp tutup pulak -..- oke patah balek pergi pd gateway , oke karok dkt situ , niat duhati nak karok 2jam , tp si kecik na balek awl , satu jam pon satu jam lah , hee ^^

*gambar nie di ambil dkt-dkt ngn McD , hee :)
*sory pic karoke tkdo , adoo dokek sepet , hee ^^


thankyou menghabeskan masa korg bace blog saya :D

hang with my mum :)

hello , na story yg hrituhh aqu keluar dgn ibu , mkwe , kazen :) ktorg g pd . bapak ramai org , na kate cuti , cuti sekolah dah hbes -,- lgipon aqu g hari jumaat , aihh pelik pulak rmai org haha -..- aqu selalu kluar dgn fmily drpd member , hee :) mase kluar tuh ibu nak beli kacamata , ahaks :p dy kate silau bawak kereta nanti , *yeke ? haha :p ibu pon na glamour okeng :p okee niee je yg ad photo aqu n ibuu ^^


*sebelum gerak , photoshoot dulu , haha :D

 *iloveeeyou mum :*

*thankyouu sbb brjaya membesarkan saya seorang diri , bayak dugaan yg tlah dia lalui , iloveeyou ibu :*


thankyou menghabeskan masa korg bace blog saya :D

oldskul :)

hey assalamualaikum , oke blog for today i mahu gosip2 tntang sahabat2 i , hee geli pulak gne i you nie :p okee truthly aqu rindu kt frens dkt oldskul dulu , rindu gilee dohh . na ckp psl oldskul nie , hrituh aqu jpee membe aqu mse primary skul. name dy hazrul syafiq <mcm nie kot eja name dy> haha :D aqu jumpe dy kt kdai makan yg aqu kerja tuh , mule2 nak tegor tp dy mcm noob je , haha :D aqu tggu lah dy tgor , tgk2 dy ta tgor pon , maybe dy tak knal aqu , tp bilee aqu lap2 meja ,dy sebok pndg2 aqu , *eh mamat nie knal aqu lg ke ? ke saje pndg ? haha :p  aqu pon tak senang melihatnye , lalu menegurnya , ahakss , yela kang  tak tgor kate kite snob pulakk kan :) aqu tnye lah "eh cuti ke ? dy angguk jee , *aqu tkthu lah sme ade dy tgamam ke tgk aqu , smpai na jwb gne mulut pun tak boleh , haha :p muke dy still same mcm dulu , n tggi pon rse mcm same , kahkah :D

*okee dy yg pling pndek dlm gmbar tu k , tuh pon aqu godek2 fb dy td , bhaha , sume ade gmbr dgn membe dy , k korg na usha membe2 d pon boleh , haha :p


oke hbes story psl dy , aqu nak story psal mamat sorg nie , mmbe skul aqu jugak , membe dr darjh1 hgga lah form 5 , hee , aqu nmpk dy kt tmpat keje aqu jugak , wahh dy bwak kete honda , honda mnde tah , lpe na stalker , haha :D mse tuh aqu kt dlm , maybe dy ta perasan aqu , makan sorg2 aih dkt situ , wah pndai hidup skrg brader , haha *almaklumlah dy nie actlly ank emak , haha :p oke , nah hamek gmbr dy n kereta2 sekali aqu bg tgk , haha :D

*bola tuh kiree bonus sekali lah k , haha :D
this budak called daengg :)

*oke malas na story pnjang , den nak buad sarapan dulu , byebe stalkerr , muah :*



thankyou menghabeskan masa korg bace blog saya :D

segala yg tercatat adalah hak milik daten faten ^^