Thursday, 21 June 2012

oldskul :)

hey assalamualaikum , oke blog for today i mahu gosip2 tntang sahabat2 i , hee geli pulak gne i you nie :p okee truthly aqu rindu kt frens dkt oldskul dulu , rindu gilee dohh . na ckp psl oldskul nie , hrituh aqu jpee membe aqu mse primary skul. name dy hazrul syafiq <mcm nie kot eja name dy> haha :D aqu jumpe dy kt kdai makan yg aqu kerja tuh , mule2 nak tegor tp dy mcm noob je , haha :D aqu tggu lah dy tgor , tgk2 dy ta tgor pon , maybe dy tak knal aqu , tp bilee aqu lap2 meja ,dy sebok pndg2 aqu , *eh mamat nie knal aqu lg ke ? ke saje pndg ? haha :p  aqu pon tak senang melihatnye , lalu menegurnya , ahakss , yela kang  tak tgor kate kite snob pulakk kan :) aqu tnye lah "eh cuti ke ? dy angguk jee , *aqu tkthu lah sme ade dy tgamam ke tgk aqu , smpai na jwb gne mulut pun tak boleh , haha :p muke dy still same mcm dulu , n tggi pon rse mcm same , kahkah :D

*okee dy yg pling pndek dlm gmbar tu k , tuh pon aqu godek2 fb dy td , bhaha , sume ade gmbr dgn membe dy , k korg na usha membe2 d pon boleh , haha :p


oke hbes story psl dy , aqu nak story psal mamat sorg nie , mmbe skul aqu jugak , membe dr darjh1 hgga lah form 5 , hee , aqu nmpk dy kt tmpat keje aqu jugak , wahh dy bwak kete honda , honda mnde tah , lpe na stalker , haha :D mse tuh aqu kt dlm , maybe dy ta perasan aqu , makan sorg2 aih dkt situ , wah pndai hidup skrg brader , haha *almaklumlah dy nie actlly ank emak , haha :p oke , nah hamek gmbr dy n kereta2 sekali aqu bg tgk , haha :D

*bola tuh kiree bonus sekali lah k , haha :D
this budak called daengg :)

*oke malas na story pnjang , den nak buad sarapan dulu , byebe stalkerr , muah :*



thankyou menghabeskan masa korg bace blog saya :D

0 comments:

Post a Comment

segala yg tercatat adalah hak milik daten faten ^^