Saturday, 23 June 2012

budak tak reti bank in duit :p

oke , now aqu nak cerite tntg kawan aqu sorg nie .aqu pon bru kenal dy , name dy rahim . muda setahun dr aqu . dia nie bru putus cintan , selalu citer pasal ex dy kt aqu , tp aqu tktaw mane dy pergi , haha bz dgn exam kot :p dy nie stdy kt perak , kolej mende tah :p satu hari dy mnta tolong dr aqu , *aqu kan baik , so aqu tlg lah , haha .aqu ingt dy na mnta tlg ap , rupenye soh tlg topupkan rm20 sbb na bayar BIS dy , hampeh :p kalut jugak budak niee , takleh hidup kot kalo tak hidupkan BIS :p katenye bosan , alasann tuu , sebok na onl , cri gf baru , kan kan ? haha :D *masalahnye aqu tak kluar , acano nak tlg , then aqu teringat sorg mmbe aqu yg jual topup , so aqu mnta tlg dy . mmbe aqu kte boleh jee , tp bayarlah , haha *mmg lah bayar gilee :p then aqu bgthu rahim yg mmbe aqu tlg topupkan. then dy kte macam mne nak byar nanti , gnti ngn topup balek boleh ? hahah :p the prob is mmbe aqu na duit , bknnye ganti dgn topup , hee then aqu soh la rahim bank in jee , then dy boleh ckp mcm nie "MCM MNE NAK BANK IN , I TAKDE BUKU BANK DOH" haha lebih kurg mcm nie lah ayat dy *k ble aqu dpt text dr dy mcm tu , rase nak gelak guling2 je , kahkah :D nak thu knp aqu gelak ? korg msti thu kan ? YELAH MNE ADE ORG BANK IN DUIT GNA BUKU BANK , KAHKAH " dr situ aqu asikk menganjeng dy jee , haha :D sory rahimm :p

* nie lah budak yg ta reti bank in , kahkah *gurau je babe :D


thankyou menghabeskan masa korg bace blog saya :D

0 comments:

Post a Comment

segala yg tercatat adalah hak milik daten faten ^^